FÖRSTASIDAN ARKIV OM ALTERNATIVJOURNALEN MOTGIFT BIBLIOTEK BLOGGAR ANNONSERING ANSLAGSTAVLA LÄNKAR
Nyheter Kontakta oss

siem@klokast.se

073-8485972

Webshop Utbildning

Antingen du är SJUK eller FRISK: Detta bör du veta!

Webbkurs 10 brev + material på CD, DVD m.m.

Lär dig ekologisk medicin!

Den här kursen kommer du att ha glädje av hela livet - inte bara för egen del, utan också för familjens, vännernas, patienternas – d v s dem du bryr dig om. Den kostar dig vad en kvällstidning kostar under några månader.

Priset för hela Webbkursen är 1950:-

Hur går det till att studera?

Du betalar in kursavgiften på bg 285-0030, med angivande av din mailadress. Du får då via email Web-adressen ditt deltagarnamn och lösenord. Sedan kan du koppla upp dig direkt, ta del av kursmaterialet och läsa in det. Du har möjlighet att ställa frågor rörande kursinnehållet via email.

Vill du ha flygande start betalar du med Swish 123 653 54 39. Då kan du normalt koppla upp dig och börja studera samma dag.

Böcker

Vinterrea på 
Att leka Gud, endast 100 kr.

Det är vinterrea på Pia Hellertz bok Att leka Gud – om klimatdebatten, geoengineering och en ny världsordning.
Där beskriver hon klimatdebatten i ett politiskt perspektiv. Teorin om global uppvärmning är inte vetenskapligt grundad utan är en politisk fråga.
Geoengineering handlar bland annat om det som i folkmun brukar kallas “chemtrails”, d.v.s. spridning av kemikalier efter flygplan för olika syften.
Boken kostar för tillfället 100 kronor inklusive portot som är på 39 kronor. Kontakta Pia Hellertz via hennes mail och meddela postadress,
pia.hellertz@telia.com.

Mottagning

Det finns fn ingen mottagning

RSS

Om alternativjournalen
Redaktörer:
Ulf BrånellWebbplatsen är utvecklad av SpaceLoops

Sjuksköterska vill se healing i vården

Så stod det på första sidan i Borås Tidning den 14 mars. En BT-journalist hade läst mitt inlägg nedan och reagerat på att jag är sjuksköterska, jobbar med komplementärmedicin och är politiskt aktiv i Primärvårdsnämnden. Med all rätta måste jag säga, för jag håller med om att det låter som att något är fel. Som legitimerad sjukvårdpersonal ska man arbeta utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet, även på fritiden.

Nästa dag är det chefsläkaren som säger Nej till healing i vården och Miljöpartiets regionråd som säger Ställ höga krav på komplementärmedicin. Debatten satte igång känslosvallet hos många och kommentarer som speglar rädslor och förutfattade meningar strömmade in till BT:s kommentarsida på nätet. Skrålla ner på respektive artikel så kan du läsa och även tycka till själv. 

Då det blev mycket missförstånd ville jag förtydliga och räta ut frågetecken. Så samma dag skickade jag in en förklarande text till BT:s debattsida. Där berättar jag att jag inte driver någon fråga om att införa något revolutionerande inom vården. Jag förklarar också att healing som upprör så många, faktiskt redan är väl integrerat inom vården i många länder – men att det kallas för något annat! Terapeutic Touch t.ex. som är en av många healingmetoder, har använts av sjuksköterskor sedan 1970-talet i USA. I Norge, där det också är tillåtet inom vården, kallas det för Terapeutisk beröring. Klicka här för att ladda ner en pdf med hela hela texten.

Naturligtvis var texten för lång. Jag fick korta ner den till hälften, och den ska publiceras på debattsidan i helgen, eller senast måndag har jag blivit lovad.

19 mars 2011

Skriv kommentar
Sök i biblioteket
Sök i hela Alternativjournalens bibliotek
Sök i webshopen
Sök i webshop
Erbjudande

Veckans erbjudande hos www.klokast.se


Ett mycket bra erbjudande för er som är behov av järntillskott:
25% på Järn Iron EAP Complex (100mg=15mg järn/kapsel)
60 kapslar.
De har bäst före datum 201704 men är hållbara ytterligare 1 år.
Järn är ett viktigt mineral. Det är en del av hemoglobin, den syretransporterande komponenten i blodet. Biocares Iron EAP Complex tolereras lätt och innehåller järnfosfat med EAP för optimalt upptag.
Pris 93:- inkl moms ordinarie pris 124:- inkl moms.
Erbjudandet gäller t o m 20:e januari eller så långt lagret räcker.
 

Det finns naturligtvis massor mer att titta och handla i vår webbutik. Välkomna till www.klokast.se
 

 


 

Bloggar Mest lästa
1
TBE-vaccin åter aktuellt
2
Det går att träna upp synen
3
Myndigheter och industri fortsätter angripa kosttillskott
4
Demens - ett iatrogent tillstånd?
Sponsrade länkar