FÖRSTASIDAN ARKIV OM ALTERNATIVJOURNALEN MOTGIFT BIBLIOTEK BLOGGAR ANNONSERING ANSLAGSTAVLA LÄNKAR
Nyheter Kontakta oss

siem@klokast.se

073-8485972

Webshop Utbildning

Antingen du är SJUK eller FRISK: Detta bör du veta!

Webbkurs 10 brev + material på CD, DVD m.m.

Lär dig ekologisk medicin!

Den här kursen kommer du att ha glädje av hela livet - inte bara för egen del, utan också för familjens, vännernas, patienternas – d v s dem du bryr dig om. Den kostar dig vad en kvällstidning kostar under några månader.

Priset för hela Webbkursen är 1950:-

Hur går det till att studera?

Du betalar in kursavgiften på bg 285-0030, med angivande av din mailadress. Du får då via email Web-adressen ditt deltagarnamn och lösenord. Sedan kan du koppla upp dig direkt, ta del av kursmaterialet och läsa in det. Du har möjlighet att ställa frågor rörande kursinnehållet via email.

Vill du ha flygande start betalar du med Swish 123 653 54 39. Då kan du normalt koppla upp dig och börja studera samma dag.

Böcker

Vinterrea på 
Att leka Gud, endast 100 kr.

Det är vinterrea på Pia Hellertz bok Att leka Gud – om klimatdebatten, geoengineering och en ny världsordning.
Där beskriver hon klimatdebatten i ett politiskt perspektiv. Teorin om global uppvärmning är inte vetenskapligt grundad utan är en politisk fråga.
Geoengineering handlar bland annat om det som i folkmun brukar kallas “chemtrails”, d.v.s. spridning av kemikalier efter flygplan för olika syften.
Boken kostar för tillfället 100 kronor inklusive portot som är på 39 kronor. Kontakta Pia Hellertz via hennes mail och meddela postadress,
pia.hellertz@telia.com.

Mottagning

Det finns fn ingen mottagning

RSS

Om alternativjournalen
Redaktörer:
Ulf BrånellWebbplatsen är utvecklad av SpaceLoops

Vissa tål kvicksilver i sitt amalgam ??

När man söker information tex på internet funkar människan så att när man funnit det man vill ha, slutar man söka.

Att vissa tål kvicksilver bygger mest på hörsägen och löst prat. Varifrån det kommer vet jag inte. Dock känner många sig bekväma med att slippa tänka att dom har en tungmetall i tänderna som sakta gör dom sjuka på ett eller annat sätt. Kvicksilver är fem gånger farligare än bly... så bly i tänderna är ett bättre alternativ men vem vill ha bly i sin närhet ?

Faktum är att när man lär känna den som aldrig haft problem med sina tandfyllningar, kommer det förr eller senare fram att köksskåpet är fullt med div mediciner för olika krämpor och sjukdomar.......Normalt så påverkas omdömmet och sättet att tänka av kvicksilver. Man får en form av Damp, AD/HD, Autism kan man säga. Fast för vuxna.....

Det finns ingen som helst forskning om att vissa tål kvicksilver ! Bara myten om att vissa tål det.....

Med utebliven forskning och utan möjlighet att testa sin förmåga att utsöndra kvicksilver, blir man bara en av alla dessa som senare får problem med kroppen.

Sanningen är den att vissa har en bättre förmåga att utsöndra "Göra sig av med" kvicksilver dom exponeras för. Detta betyder att får dom en lite större dos av nervgiftet blir de säkert sjuka.

De som inte tycker sig ha problem med sitt amalgam, hör till gruppen "med min erfarenhet" som oftast får hjärtproblem och alzheimer. Oavsett förmåga, så ansamlas hg i kroppen och ställer till oreda.

Den svenska filmen underkastelsen av Stefan Jarl är en bra beskrivning hur gifter påverkar kroppen och att havande moder lämnar över sitt gift till barnet i magen, och att gifterna barnet får i fosterstadiet blir något som skadar generna och förblir en defekt resten av livet.

Märk väl att när Stefan Jarl får provsvaret visar det anmärkningsvärt höga halter av kvicksilver men inget mer nämns om det.... Det mest sorgliga är när en kvinnlig forskare berättar om barn som fått en skada av något gift och så att säga inte är kontaktbara.... 

http://svtplay.se/v/2669420/dokumentarfilm/underkastelsen

http://youtube.com/results?search_query=Underkastelsen&oq=Underkastelsen&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=s&gs_upl=0l0l0l21656l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0   

Finns även på svtplay, och att någon vänlig själ har laddat upp filmen underkastelsen på youtube är i sex delar och fullt möjlig att se på.

Så varför ser inga myndigheter detta och går ut med information till allmänheten ?

5 februari 2012

Skriv kommentar

Hej!

Har beställt kollodialt silver åt min leukemisjuke pappa. Läst mycket positivt på bl a läkaren Annika Dahlqvist blogg (även i hennes kommentarsfält).

Postat av den 13 augusti 2013

Joakim

Jag delar inte alls dina åsikter. Läs länken jag hänvisar till.

1. Kroppen lagrar inte mer silver än att den har ett litet överskott att ta av för att använda vid tex. förkylning.

Överskott transporteras ut ur kroppen.

2. Rent silver är ofarligt. Det är silvernitrat som är giftigt.

Postat av Lisa den 8 mars 2012

Hanne och Lisa.

Vad jag vet så är silver svårare än kvicksilver att ta bort för kroppen.

Silver är normalt sett giftigt för kroppen.

Därav den goda effekten på bakterier och finns i vissa brännskadeförband för dödandet av bakterier.

Några mår bättre med kolodialt silver vid tex förkylning och kan funka bra då, men mer vill jag inte rekommendera någon, att äta det giftiga silvret.

För er som nu har amalgam i tänderna äter ni redan silver då amalgamet består av Ten,Koppar,Silver,Zink och 50% Kvicksilver.

Blandningen varierar lite med olika tillverkare men den andelen silver borde vara mer än nog jämfört med kolodialt silver.

Postat av Joakim den 3 mars 2012

Silver (sølv) er ligeledes et tungmetal.

I kolloidalt silver findes det som nanopartikler.

Jo mindre partikler jo giftigere.

Postat av Hanne Koplev den 28 februari 2012

Hej,

Silver binder det lösa kvicksilvret i kroppen och hjälper till att transportera ut det.

Här går det att läsa om kolloidalt silver.

http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1448

Mvh

Postat av Lisa den 21 februari 2012

Tack snälla ni!

Tack för adressen! Jag vill bli så "frisk" som jag kan bli trots omständigheterna, i synnerhet nu när man ev måste arbeta tills man fyller 75 år ;).

Postat av En som undrar den 10 februari 2012

Bra N-acetylcystein finns på

http://www.klokast.com/product_info.php?products_id=700

Postat av Ulf den 9 februari 2012

Tack vännen för din kommentar !

Livet är ett pusel men är extra jobbigt när man är i amalgamlandet, som uppenbarligen är laglöst land och sjuk-vård regerar.Dock håller motståndsrörelsen fortfarande på ;)

Ja jag har läst om N-acetylsystein, det har med glutation och avgiftning att göra. Man kan gå till en läkare/försäjare.... och hosta för då kan man få hostmedicin som innehåller acetylcystein. Kolla på fass.se och se vilken som innehåller det :)

Sedan kan man fråga kompis google var man kan köpa det i europa och man kan ta hem tre månaders förbrukning "har ej länkarna i skrivande stund" och gör inte som Kicki Danielsson som beställde utan att kolla om det var lagligt....

Kanske någon vänlig själ kan kolla vad Kicki har i sina tänder eftersom hon alltid är sjuk och säga till henne att det är giftigt, om hon har gift i tänderna!

En läkare kan om han vet vad han/hon gör skriva ut acetylcystein som brustablett, visserligen synteter men man ska alltid prova och får man hjälp med något ska man ge kroppen den sortens bränsle.

Frisk "vad nu frisk är?" blir man nog alldrig om man ätit kvicksilver, man ska dock ge kroppen bränsle så den reparear så mycket den kan !

Postat av Joakim den 8 februari 2012

Jag följer din blogg med intresse, då jag själv är kvicksilverförgiftad (och sanerad tack och lov.)

Har du hört talas om N-acetyl cystein?

En naturlig aminosyra som finns inbyggd i flertalet proteiner. Man tappar cystein när man är utsatt för tungmetaller och fria radikaler enligt Tandvårdsskadeförbundet.

Att försöka bli frisk är att lägga pussel, kan det här vara en av pusselbitarna? Vad tror du?

Postat av En som undrar den 8 februari 2012
Sök i biblioteket
Sök i hela Alternativjournalens bibliotek
Sök i webshopen
Sök i webshop
Erbjudande

Veckans erbjudande hos www.klokast.se

Denna vecka rekommenderar vi PatrickHolfords :
ImmuneC 120 kap
ImmuneC är ett specifikt stöd för immunförsvaret med potenta antioxidanta ingredienser. Innehåller optimala mängder av C-vitamin och zink tillsammans med extrakt av svart fläder, blåbär och ingefära.

Vi ger 20% rabatt t o m 3:e februari eller så långt lagret räcker. Priset blir endast 182:- inkl moms
ordinarie pris 228:- inkl moms. Frakt & expedition tillkommer.

Titta gärna på våra REA-varor, vi har fyllt på med varor som börjar närma sig bäst före datum. Dessa varor är mycket prisvärda och leverantören påpekar att de är 12 månaders ytterligare hållbarhet
 

Det finns naturligtvis massor mer att titta och handla i vår webbutik. Välkomna till www.klokast.se
 

 


 

Bloggar Mest lästa
1
TBE-vaccin åter aktuellt
2
Det går att träna upp synen
3
Myndigheter och industri fortsätter angripa kosttillskott
4
Demens - ett iatrogent tillstånd?
Sponsrade länkar