FÖRSTASIDAN ARKIV OM ALTERNATIVJOURNALEN MOTGIFT BIBLIOTEK BLOGGAR ANNONSERING ANSLAGSTAVLA LÄNKAR
Nyheter Kontakta oss

siem@klokast.se

073-8485972

Webshop Utbildning

Antingen du är SJUK eller FRISK: Detta bör du veta!

Webbkurs 10 brev + material på CD, DVD m.m.

Lär dig ekologisk medicin!

Den här kursen kommer du att ha glädje av hela livet - inte bara för egen del, utan också för familjens, vännernas, patienternas – d v s dem du bryr dig om. Den kostar dig vad en kvällstidning kostar under några månader.

Priset för hela Webbkursen är 1950:-

Hur går det till att studera?

Du betalar in kursavgiften på bg 285-0030, med angivande av din mailadress. Du får då via email Web-adressen ditt deltagarnamn och lösenord. Sedan kan du koppla upp dig direkt, ta del av kursmaterialet och läsa in det. Du har möjlighet att ställa frågor rörande kursinnehållet via email.

Vill du ha flygande start betalar du med Swish 123 653 54 39. Då kan du normalt koppla upp dig och börja studera samma dag.

Böcker

Det är rea på Pia Hellertz bok Att leka Gud – om klimatdebatten, geoengineering och en ny världsordning.
Där beskriver hon klimatdebatten i ett politiskt perspektiv. Teorin om global uppvärmning är inte vetenskapligt grundad utan en politisk fråga.
Geoengineering handlar bland annat om det som i folkmun brukar kallas “chemtrails”, d.v.s. spridning av kemikalier efter flygplan för olika syften.
Boken kostar för tillfället 150 kronor inklusive portot som är på 39 kronor. Kontakta Pia Hellertz via hennes mail och meddela postadress,
pia.hellertz@telia.com.

Mottagning

Det finns fn ingen mottagning

RSS

Om alternativjournalen
Redaktörer:
Ulf BrånellWebbplatsen är utvecklad av SpaceLoops

Ge Foten kalla handen!

Efter den nye s-ledarens uttalanden om att prioritera industriella innovationer har industrin inte varit sen att sy nya glittrande tiggarpåsar:

Politiker och lobbyister köar nu för att med skattepengar kratsa kastanjerna ur AstraZenecas haveri och misslyckade satsning på Alzheimerforskning i  Södertälje. Om detta har vi skrivit förut i samband med att major Björklund brådstörtat annonserade miljardbelopp till det tidigare föga kända Life Science Lab.  Nu har förre (s)-ordföranden Ingvar Carlsson rotats fram ur gömmorna för att kräva att   ”Sverige måste fördubbla den medicinska forskningen”   Argumenten är att samhället ska ta över forskningskostnaderna när läkemedelsindustrin inte anser sig ha råd.  Det debattörerna inte gärna vill ha upp i dagsljuset är emellertid:

1) Att dagens forskning  (även samhällsfinaniserad)  ensidigt  inriktas  på att finna industriellt exploaterbara medicinska  produkter , och försummar alternativa   koncept  med  större folkhälsopotential, exempelvis med inriktning på miljögifternas och livsmedelstillsatsernas roll för ohälsopanoramat.

2) Att  dagens samhällssubventionerade läkemedelspriser redan är satta med hänsyn till att läkemedelsindustrin ska ges ekonomiskt utrymme för forskning och produktutveckling, men att industrin i stället använder sina övervinster  för vidlyftiga och ofta oetiska marknadsföringsinsatser.

3) Att en växande del av det svenska sjukdomspanoramat framkallas av sjukvård och läkemedelsindustrin själv, bl a genom att oprövade produkter och behandlingsmetoder marknadsförs och påprackas patienterna ( ex flunsavacciner, övermedicinering med biverkningar, etc)  Medicinska myndigheter bör stå på patienternas sida, inte sitta på flera stolar, och t ex ha som uppdrag att i vinstsyfte medverka till industriell exploatering av nya oprövade produkter.

 

I samma tonart sjunger nu SAAB- och Volvo-företrädare om behovet att med skattebetalarnas pengar rädda den kompetens som sägs finnas inom flygforskningen.

Låt industrin få städa efter sig själv!  Skattefinansierad forskning bör utgå från skattebetalarnas problem, inte från storfinansens!

Text: Ulf Brånell
27 maj 2012
Skriv kommentar

Och vem kan bli förvånad över att skattebetalarna ska förse Södertälje med ett nytt forskningscentrum, och därmed lösa ut AstraZeneca ur sin felinvestering? http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=5271601

Postat av Ulf den 15 september 2012

I dag rapporterar nyheterna att t o m Anders Borg nu uttalar sig om att det trots allt är läge att satsa på ..."forskningen". Det är inflytelserika herrar som rycker i trådarna.

Postat av Ulf den 5 juni 2012
Sök i biblioteket
Sök i hela Alternativjournalens bibliotek
Sök i webshopen
Sök i webshop
Erbjudande

Veckans erbjudande hos www.klokast.se

Butyric Acid Complex (Smörsyra till tarm) 90 kap
Smörsyra är en kortkedjig fettsyra som produceras genom den bakteriella nedbrytningen av kostfiber. Den göder de epiteliala slemhinneceller som kantar tarmväggen och är nödvändig för att bibehålla integriteten i den gastrointestinala väggen.

Smörsyra utnyttjas i första hand i tjocktarmen
Smörsyra hjälper L. acidophilus och B. bifidum fästa vid tarmen epitelvävnad
Smörsyra krävs som en primär energikälla för snabbt växande intestinala celler
Smörsyra hjälper till att stödja den naturliga förnyelsemekanismen i tarmens vävnader
Smörsyra hjälper till i produktionen av lokala enzymer och har en stödjande roll i tarmens immunförsvar
Denna vecka t o m 28 oktober eller så långt lagret räcker kostar Butyric Acid Complex 363 kr inkl moms ordinarie pris 403kr. Frakt och exp tillkommer.


D-vitamin Vitasorb flytande (Stärker immunförsvar-kroppen) 15ml
Vitamin D är ett viktigt näringsämne för stark benvävnad och för hälsan hos många kroppsliga funktioner inklusive immunförsvaret. Biocares flytande bio-D är ett bra sätt att fylla på D-vitamin nivåer. Varje droppe ger 100 ius av vitamin D3.

Ge flytande vitamin D för att underlätta absorption (förmågan att suga upp)
Perfekt för dem som har svårt att svälja kapslar och tabletter
Kan tas sublingualt (under tungan) för dem med gastrointestinala problem
Perfekt för personer med malabsorption (tarmsvikt)
Lämplig för veterinärmedicinska läkemedel som kosttillskott för djur
Fritt från lösningsmedel och ytaktiva ämnen
Lämplig för barn
Denna vecka t o m 28 oktober eller så långt lagret räcker kostar Vitasorb D-vitamin 72 kr inkl moms ordinarie pris 80 kr. Frakt och exp tillkommer.
 

Hela hösten har vi fortsatt 15% rabatt på alla böcker så långt lagret räcker.


Det finns naturligtvis massor mer att titta och handla i vår webbutik. Välkomna till www.klokast.se
 

 


 

Bloggar Mest lästa
1
TBE-vaccin åter aktuellt
2
Det går att träna upp synen
3
Myndigheter och industri fortsätter angripa kosttillskott
4
Demens - ett iatrogent tillstånd?
Sponsrade länkar