Bästa valen för alternativ catering

Modern catering i Stockholm skiljer sig markant från hur catering såg ut för ett tiotal år sedan. Valde du catering då så kunde du förvänta dig mat som mest påminde om skolbespisningens meny och du kunde också, till mångt och mycket, förvänta dig ungefär samma service.

Habilt, men långt ifrån det man som kund kanske vill ha i samband med en fest eller en tillställning för vänner och bekanta. Mycket har emellertid hänt och catering i Stockholm har, precis som vad gäller mat och restauranger i övrigt, kommit att utvecklas till det bättre. Catering idag innebär spännande menyer, fulla av alternativa rätter där fokus kan ligga både på det svenska köket och på mat från andra kulturer.

Bra priser för catering

Dessutom har man också sett att priserna kommit att sjunka, att catering idag inte är ett särskilt dyrt alternativ i Stockholm. Vilket också gjort att fler och fler insett värdet i att exempelvis välja catering för andra tillfällen än bröllop, dop eller konferenser: catering fungerar lika bra för en inflyttningsfest, en picknick eller någon annan typ av tillställning. Ska vi tipsa om ett bra företag för den mer alternativa menyn så ligger Nordrest bra till som rekommendation.

Spännande menyer - för alla

Nordrest finns över hela Sverige och oavsett om du väljer catering i Stockholm, Göteborg eller exempelvis Gävle så kan du förvänta dig en meny som komponeras med stor nyfikenhet och där allt som serveras är tillagat med kärlek och med riktigt bra, ekologiska råvaror.

Det senare är även det något som är en bra sak med modern catering. Det handlar inte om någon tråkig, uppvärmd mat som dränkts i sås. Det handlar om genomtänkta menyer där tillagningen sker på ett rakt igenom professionellt sätt. Inte minst gäller detta för den vegetariska och veganska menyn. Glöm det där med en tråkig och trist sallad. Med modern catering så får du hur många spännande alternativ som helst. Utvecklingen går framåt.

25 Jul 2023