FÖRSTASIDAN ARKIV OM ALTERNATIVJOURNALEN MOTGIFT BIBLIOTEK BLOGGAR ANNONSERING ANSLAGSTAVLA LÄNKAR
Nyheter Kontakta oss

siem@klokast.se

073-8485972

Webshop Utbildning

Antingen du är SJUK eller FRISK: Detta bör du veta!

Webbkurs 10 brev + material på CD, DVD m.m.

Lär dig ekologisk medicin!

Den här kursen kommer du att ha glädje av hela livet - inte bara för egen del, utan också för familjens, vännernas, patienternas – d v s dem du bryr dig om. Den kostar dig vad en kvällstidning kostar under några månader.

Priset för hela Webbkursen är 1950:-

Hur går det till att studera?

Du betalar in kursavgiften på bg 285-0030, med angivande av din mailadress. Du får då via email Web-adressen ditt deltagarnamn och lösenord. Sedan kan du koppla upp dig direkt, ta del av kursmaterialet och läsa in det. Du har möjlighet att ställa frågor rörande kursinnehållet via email.

Vill du ha flygande start betalar du med Swish 123 653 54 39. Då kan du normalt koppla upp dig och börja studera samma dag.

Böcker

Vinterrea på 
Att leka Gud, endast 100 kr.

Det är vinterrea på Pia Hellertz bok Att leka Gud – om klimatdebatten, geoengineering och en ny världsordning.
Där beskriver hon klimatdebatten i ett politiskt perspektiv. Teorin om global uppvärmning är inte vetenskapligt grundad utan är en politisk fråga.
Geoengineering handlar bland annat om det som i folkmun brukar kallas “chemtrails”, d.v.s. spridning av kemikalier efter flygplan för olika syften.
Boken kostar för tillfället 100 kronor inklusive portot som är på 39 kronor. Kontakta Pia Hellertz via hennes mail och meddela postadress,
pia.hellertz@telia.com.

Mottagning

Det finns fn ingen mottagning

RSS

Om alternativjournalen
Redaktörer:
Ulf BrånellWebbplatsen är utvecklad av SpaceLoops

Vår verklighet

I snart 40 år har jag kartlagt och följt utvecklingen i världen vad gäller den verkliga makten bakom kulisserna och fått god insyn i hur vår utveckling styrs och av vilka (ofta mycket ruskig insyn men spännande). Det som sker och beslutas bakom ”skynket” påverkar allas våra liv och leverne, men planerna som de i pyramidens topp har för oss alla ska vi aldrig få reda på i förväg, inte förrän fullbordat faktum upplever vi att något hänt. Oftast tror vi att ”det bara blev så” och det finns starka krafter som ser till att vi inte ska förstå annat, den verkliga maktens lydiga lakejer är många, t ex nationella politiker, storföretagen, massmedia….men de flesta i dessa grupper är lika vilseförda som allmänheten.

Det finns en djävulsk metod att ”hålla folket på mattan”, så att vi bara ser och förstår den närmaste omgivningen, här är skolan, forskningen, massmedia och lokal- och nationella politiken maktens redskap för att hålla oss oinformerade.

Om vi ser hela vår tillvaro på Jorden som en pyramid indelat i skikt, så har vi det förslavade arbetande folket i basen, som sliter för eget uppehälle men också för att föda de i alla skikten uppåt. I nästa skikt finns de som har till uppgift att hålla de där nere kvar i sin fålla, här finns bl a mediefolket, lärare, prästerskapet, polis, militär m fl. Skiktet över dessa består av politiker och tjänstemän vars uppgift är att se till att de nedanför utför sitt jobb att hålla folket nedanför i ett fånggrepp, genom desinformation och lämplig underhållning (spel, sport, tävlingar, våld…). Över detta skikt finns storfinansen med ledarna för internationella storföretag som styr politikerna o s v.

Allra högst uppe i pyramidens topp finns en lite skara som ingår i de stora bankirfamiljerna, t ex Rothschild, Warburg, Rockefeller, Morgan m fl med hela Jordens bankväsende som förslavande redskap. De har tagit till sin uppgift att lägga under sig all makt på Jorden och deras mål är att det bara ska finnas en enda nation Jorden, med en religion, ett myntslag (kontantlöst), en militärmakt som de givetvis styr till fullo, ett språk o s v, alltså det till 100% totalitära samhället (man har kommit långt).

I alla skikt ser folket bara sin omgivning i samma skikt och neråt i pyramiden, nästan aldrig uppåt. Genom att vi matats med desinformation under hela livet så har man fått oss att bekämpa varandra i första hand, de på samma plan som försöker ta sig ett steg uppåt trycker vi genast ner ”du ska inte tro att du är något”, likaså mot de som försöker komma från skiktet nedanför upp till oss, men aldrig att vi reser oss mot de som finns i toppen av pyramiden, så fostrade har vi blivit att ”så gör man inte”. De i toppen planerar oftast framtiden i 100-års steg och gör sedan små justeringar för vår utveckling på årliga hemliga möten, t ex på Bilderbergmötena, detta för att finjustera riktningen mot sina mål.

Inget, absolut inget av stora händelser på vår Jord har kommit till av en slump!

Ovanstående är hur jag ser på vår tillvaro, kanske du inte håller med, det står ju var och en fritt att ha egna åsikter om vår verklighet, vilket jag givetvis tycker är riktigt!

Filmen ”Thrive” beskriver denna vår tillvaro på ett fantastiskt bra sätt och berör det mesta, den är lång, 2 tim och 12 minuter, svensktextad. Min rekommendation och vädjan till dig är att ”se filmen åtminstone fram till 1 tim och 40 minuter”, gärna med hela familjen, grannar och vänner, under den tiden visar filmen en komprimerad verklighetsbeskrivning som aldrig får visas i vår television, men efter det försöker filmmakarna sig på att beskriva lösningen av problemet, och den tycker jag verkar mycket naiv (amerikaniserad smet, avgör själv).

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uFwyGdU5isE
 

22 november 2012

Skriv kommentar

Om bankirfamiljen Rothschilds agenda sedan början av 1800-talet - har jag tänkt och skrivit "lite" om på min blogg här

http://josefboberg.wordpress.com/2009/05/13/finanskris-eller-dumhetsoptimum/#comment-10408

Postat av Josef Boberg den 8 december 2013

Många av de länkar som rekommmenderats nedan är riktigt bra. Jag rekommenderar att se, i mina ögon, den bästa 'upplysningsfilmen' som hittills gjorts : http://www.youtube.com/watch?v=4Z9WVZddH9w

Postat av Gidde den 13 december 2012

Kunskapskanalen 7/12-12. Vad är pengar?

”Kan vi vara säkra på att pengarna vi sätter in på banken faktiskt finns där? I "Vad är pengar?" förklarar ekonomijournalisten Andreas Cervenka hur allt hänger ihop i vår allt mer komplicerade världsekonomi. Intervjuare: Birger Schlaug.”

Programmet är MYCKET sevärt - som jag ser det - och finns här http://urplay.se/172642

Postat av Josef Boberg den 10 december 2012

Till Friesen

Nu har jag tittat p ditt förslag till video. Det finns bra saker där men ett fundamentalt misstag predikas: en återgång till klassisk nationalekonomi och ett monetärt system byggt på guld. På nätet finns Bill Stills videor The Secret of OZ och the Money Masters. Där kan du ta del av den förlorade kunskapen om pengar.

Postat av Evert Larsson den 7 december 2012

ATT ÖVER ”EN NATT” SKAPA EN STARK EKONOMI I VILKEN NATION SOM – I-LAND ELLER U-LAND – ÄR SÅ BANALT ENKELT ATT DET KNAPPT GÅR ATT FÖRKLARA !

Ingående i sak om vad jag grundar det på här

http://josefboberg.wordpress.com/2009/05/13/finanskris-eller-dumhetsoptimum/#comment-2881

Postat av Josef Boberg den 7 december 2012

Mycket som är riktigt bra, men en brist är uppenbar. Den fria energi de talar om i ett mänskligt samhälle är arbete, mänskligt fritt arbete. Detta är den enda fria energi som någonsin kommer att finnas för människan. Den så kallade fria energin finns bara som en ide, det är inget att bygga en strategi på. Hela videon skulle behövas göras om utifrån detta perspektiv. Det är en mycket konstig sak med amerikask kultur, det mänskliga, produktiva, kreativa, kroppsliga,intellektuella, hårda arbetet är borta ur bilden. Möjligtvis kan man prata om JOBs

Postat av Evert Larsson den 7 december 2012

Kanske lite utanför ämnet, men jag rekommenderar å det varmaste programmet "Systemfel som hotar världen"

http://urplay.se/170919

Där beskrivs bla hur (gammal) media försöker att passivisera massan, allt för att folket inte skall tänka själv eller vara kritisk. Se den!!!

Postat av Frisen den 2 december 2012

Mitt i prick!

Postat av Naturist den 27 november 2012

VÄL TALAT !

http://josefboberg.wordpress.com/2009/05/13/finanskris-eller-dumhetsoptimum/#comment-2865

Postat av Josef Boberg den 25 november 2012
Sök i biblioteket
Sök i hela Alternativjournalens bibliotek
Sök i webshopen
Sök i webshop
Erbjudande

Veckans erbjudande hos www.klokast.se

Denna vecka rekommenderar vi PatrickHolfords :
ImmuneC 120 kap
ImmuneC är ett specifikt stöd för immunförsvaret med potenta antioxidanta ingredienser. Innehåller optimala mängder av C-vitamin och zink tillsammans med extrakt av svart fläder, blåbär och ingefära.

Vi ger 20% rabatt t o m 3:e februari eller så långt lagret räcker. Priset blir endast 182:- inkl moms
ordinarie pris 228:- inkl moms. Frakt & expedition tillkommer.

Titta gärna på våra REA-varor, vi har fyllt på med varor som börjar närma sig bäst före datum. Dessa varor är mycket prisvärda och leverantören påpekar att de är 12 månaders ytterligare hållbarhet
 

Det finns naturligtvis massor mer att titta och handla i vår webbutik. Välkomna till www.klokast.se
 

 


 

Bloggar Mest lästa
1
TBE-vaccin åter aktuellt
2
Det går att träna upp synen
3
Myndigheter och industri fortsätter angripa kosttillskott
4
Demens - ett iatrogent tillstånd?
Sponsrade länkar