Så kan du låna utan UC till skönhetsingreppet

Har du under en längre tid funderat på att åtgärda de där rynkorna kring ögonen, munnen eller vid näsroten? Har du inte kunnat göra det på grund av din ekonomiska situation? Då är det bra att veta att du kan låna utan UC, det vill säga, att man beviljas lån, även om till exempel Upplysningscentralen – UC skulle ha information om att man har betalningsanmärkningar. Så här går det till.

Man ansöker enkelt om ett lån, precis den summa som fattas. Det kan man enkelt göra på nätet. Det handlar inte om SMS lån, med flera 100-tals procent i ränta. Snarare handlar det om ett enkelt lån, på upp till 50.000 kronor, med en lagom stor ränta, men enkelt, snabbt och utan att behöva fokusera på det som har hänt. Snarare vill man titta på vilken ekonomi som du har idag, än hur det såg ut förut.

Vad önskar du låna till?

Låna även utan UC till plastikoperationen

Ser du ständigt trött ut? Ibland önskar man sig ett utseende som motsvarar den känsla som man bär på, inte bara ett utseende som är summan av det som man har varit med om. Har man fått hängande ögonlock, ringar under ögonen, av för lite sömn, eller rynkor när man har kisat mot solen, finns det en hel del som man kan åtgärda sådana oönskade rynkor och hängande ögonlock. Om man vill. Man kan antingen använda sig av en enkel botox-injektion. Det innebär att man besöker en skönhetssalong, för en första bedömning och rådgivning. En sjuksköterska kan visa vad man kan göra för att minska de oönskade effekterna av för mycket nattvak.

Man kan alltid göra en operation

Vill man genomgå en större operation, kan man alltid göra en lokalbedövning och ta bort för mycket hud kring ögonen. Då kan man strama åt huden runt ögonen och få på det sättet en mer effektiv åtgärd som tar bort allt som påminner om nattvak, kisande mot solen eller mörka ringar under ögonen. Att en plastikoperation kostar en del, är de flesta medvetna om. Det behöver inte hindra den som så önskar att genomföra sin drömoperation. Med Good cash kan man låna utan uc och på ett snabbare och enklare sätt få loss de pengar som man behöver. Man går in på Good cash hemsida, klickar sig till låneansökan, loggar in med sitt BankId. På mindre än en kvart kan man få svar om man får sitt lån. Efter det är det bara att söka upp den skönhetssalong som du önskar anlita. Lycka till!

26 Aug 2019