Naturliga element för fastare figur

Det finns en tydlig skillnad mellan att gå ner i vikt och att bli av med fett. Det senare är svårare, men därmed inte sagt att det förra är särskilt enkelt heller. Många vill göra gällande att övervikt och extrakilon ska placeras in på skyll-dig-själv-kontot . Då gör man det väldigt enkelt för sig. Dels så spelar genetiken en stor roll, dels så spelar ämnesomsättning en roll och dels så spelar - kanske framförallt - livsstil och vanor en roll. För att förstå det senare måste vi se till hur vårt samhälle idag ser ut.

En gemensam nämnare mellan både fattig och rik är stress. Stress är idag att anse som en folksjukdom och det är många som springer på i samma takt fram till dess att man når den berömda väggen i form av utbrändhet. Vi stressar på jobbet, vi stressar i oss mat - inte sällan snabbmat - och vi stressar även i vardagen (sociala medier skapar en väldigt stor yttre press på att allt ska vara så himla perfekt).

Stress leder till övervikt och i och med att många inte hinner vare sig träna eller äta rätts å skapas också den situation där man plötsligt ser att vågen visar siffror man inte vill se eller där man kan känna hur fett kommit på olika ställen på kroppen. Att då säga något liknande - ät bättre, träna hårdare - det är nästan att anse som en förolämpning dåd et handlar om att ändra en hel livsstil.

Det om det. Vi kan ponera att du lyckats gå ner i vikt och att du ändrat din livsstil. Du har hittat en väg till att träna på daglig basis och du har lyckats ändra dina osunda matvanor till bättre sådana (exempelvis genom att viga söndagen åt storkok där du lagar lunch för hela veckan). Grattis till din viktminskning och bra jobbat!

Omöjligt att punktbränna bort fett på egen hand

Men, det var det här med fettet. Hur du än försöker så blir du inte av med fettet runt midjan. Du har provat allt och du viger åtminstone tjugo minuter varje kväll åt att genomför magövningar av alla slag - situps, plankan, sneda magresningar och så vidare - men du har fortfarande kvar det där bältet av fett.

Det är det som är problemet. Oavsett hur mycket du tränar och tänker på din kost så kan du inte punktmarkera och bränna fett på ett specifikt ställe på kroppen. Åtminstone inte på egen hand. Däremot kan du ta hjälp och detta genom att använda ett naturligt element i form av kyla.

Coolsculpting ger dig den kropp du drömt om

En ny metod som går under namnet coolsculpting har visat sig vara välfungerande för att reducera oönskat fett på kroppen. Principen för coolsculpting innebär att man använder sig av kyla.

Med hjälp av ett munstycke så kan man frysa ned fettdepåer till en temperatur om minus åtta grader. Därefter så skapas ett vakuum och fettcellerna avlägsnas genom detta från kroppen. Det går att utföra coolsculpting var som helst på kroppen; från en dubbelhaka, till midjan och visare till höft- och rumpa. Oavsett var det sker så ser fördelarna ut som följer:

Fördelar med coolscultpting

  • Snabb behandling En behandling med coolsculpting tar mellan en- och tre timmar. Du kommer inte att bli sövd eller ens bedövas. Det gör nämligen inte ont överhuvudtaget. Många beskriver det som att få en ispåse satt på kroppen; en slags avdomning snarare än regelrätt värk. En bra beskrivning.
  • Riskfritt: Coolsculpting är en behandling som dels sker utan risk och dels även utan någon sjukskrivning. Faktum är att du redan samma dag kan återgår till arbete och den träning du vill genomföra.
  • Billigt: I jämförelse med andra ingrepp som sker i syfte att reducera fett så är coolsculpting betydligt billigare. Du får mycket för pengarna och ett resultat som är bestående. En fettcell som tas bort med hjälp av coolsculpting återkommer inte.
23 Sep 2018