Så blir du av med muffinsmage och dubbelhaka

Många, både kvinnor och män, lider i det tysta av alltför mycket fett kring midja och mage. De kanske har normalt stora ben och rumpa, armar och i övrigt en helt normal kropp. Däremot har de kvar en mage som står rakt ut. Drar de sedan på sig ett par jeans, eller vanliga byxor, dras magen upp och "väller" ut över jeanslinningen. Det är så formen på magen blir som en muffins; smal nertill, bred upp till och sedan har magen kanter som går över byxlinningen. Det är inte roligt. Drar de sedan på sig en tröja, syns magen bukta ut över byxorna. Då är det goda nyheter; det går att bli av med muffinsmagen. Många tänker på fettsugning som något endast mycket feta människor gör. Sanningen är den att det sällan är särskilt effektivt att göra en fettsugning på mycket feta människor. Då är det mer framgångsrikt att göra en fettsugning på den som endast har några kilos övervikt.

Överviktiga bör komma till rätta med de problemen

Den som är överviktig bör ändra sina matvanor för att långsamt ställa om till en bättre livsstil. Den som äter för mycket, och har gjort det till sin livsstil, bör först komma till rätta med de problemen i stället för att få en fettsugning. Har personen inte ändrat livsstil, är det endast månader som återstår innan de är tillbaka i samma vikt som de var, innan fettsugningen. Paradoxalt nog, är fettsugning mest lämpad för dem som inte har så mycket fett. En del opererar magsäcken och gör öppningen mindre. Det är också ett vanskligt sätt att få en person att gå ner i vikt. Magsäcken är töjbar och kan anpassas efter de förhållanden som den utsätts för. Får den minder mängd mat, anpassar den sig efter det. Får den mer mat, töjer den ut sig. Det är därför en magsäcksoperation inte heller är svaret för den som är överviktig. Som vi ser det är de flesta problem mentala, när det kommer till kraftig övervikt.

Fettsugning för stora magar och stora hakor

Summasummarum är slutsatsen den att fettsugning passar bäst om man har till exempel en muffinsmage eller en dubbelhaka. Det är då man kan komma till rätta med de överblivna fettet och få en kropp som man kan vara nöjd med och med en mage som inte behöver "svälla" över byxkanten. Det är nämligen sällan man kommer till rätta just med muffinsmagen och dubbelhakan med hjälp av träning. Läs mer om behandlingen på http://www.fettsugningstockholm.com.

9 Aug 2018