Så kan du få ansiktslyft utan kniv

Det är inte alla behandlingar som syftar till att förnya eller lyfta ansiktet som behöver inbegripa en plastikoperation. En operation av en människa är ett mycket stort ingrepp i den människans kropp. Att man skär i den människans kropp, innebär ett trauma för den människan, som hon eller han måste återhämta sig från. Kroppen måste få tid och lugn att återhämta sig från en operation.

Fördelar med V-Soft lift

Därför är det ett stort steg framåt att man numera kan åtgärda skönhetsfel hos människor i stor utsträckning. Med hjälp av filler, botox och nu med den nya metoden V-Soft lift slipper man lägga sig under en skalpell och kan få ett ansiktslyft som inte inbegriper en skalpell och en plastikoperation. En operation som inbegriper en narkos, innebär att man måste få sova ut, få vård efter operationen, vara konvalescent i flera veckor efter operationen, men metoderna med filler, botox och V-Soft lift gör att man inte behöver några av de efterverkningar som en plastikperation kräver.

Visserligen får du en lokalbedövning, för att det inte ska göra ont under behandlingens gång, men du behöver inte vara sjukskriven efteråt. Du kan återgå till jobbet bara efter några timmar, efter en behandling med V-Soft lift. 

Nackdelar med V-Soft lift

Efter ungefär 24 månader kan det bli så att du behöver göra om behandlingen med  V-Soft Lift. En plastikoperation behöver inte göras om, åtminstone inte förrän efter 10-15 år, om det ens behövs då. Efter en behandling med V-Soft Lift innebär det att man kan bli lite svullen i ansiktet. Man kan även få några blåmärken i ansiktet, men de går över.

Anlita ett företag för en behandling med V-Soft lift

I centrala Stockholm finns det ett företag som använder sig av V-Soft Lift. De använder sig av polydioxanon för sitt material som de använder som trådar som de anvädner för att lyfta ansiktet med. Enkelt förklarat använder en kirurg små, tunna trådar till att forma ansiktet såsom patienten önskar. Först lägger man en tråd över det område som man vill behandla. Sedan gör man ett fint nät av trådar över det önskade området i ansiktet och går så, tills man har uppnått det man önskar. Vill man till exempel få bort påsar under ögonen, fäster kirurgen trådar under ögonen som täcker påsarna så de försvinner. Vill man till exempel få bort hud som hänger på halsen, kan kirurgen lägga trådar runt halsen, på det ställe som huden hänger ner. Det är svårt att beskriva, och borde bäst upplevas. Läs mer om metoden med V-Soft Lift genom att klicka på denna länk.

2 Oct 2018